Vartalohoidot, hieronta - Kauneushoitola Angelo, Espoo

Pidä huoli itsestäsi, salaa ikäsi!

Sokerointi

Brasilialainen karvanpoisto/sokerointi

Säärten sokerointi
Reisien sokerointi
Bikinirajojen sokerointi
Kainaloiden sokerointi
Kasvojen sokerointi
Käsivarsien sokerointi
Ylähuulen ja Leuan sokerointi

Sabai Spa-yrttihieronta

Sabai kokovartalohoito (päästä varpaisiin) Sabai-hoito kokonaisuuteen kuuluu hieronta, lämpöhoidot, aromaterapia, meridiaanihoidot, venyttely. Sabai Spa hoito relaksoi lihaksia ja avaa jännittyneitä lihaksia, samalla rentouttaa ja rauhoittaa stressaantunutta kehoa ja mieltä. Lämmitetyillä yrttipalloilla tehdään shiatsu-painalluksia meridiaaneja pitkin,sekä akupisteitä painaen ja näin avataan energiakanavat. Hoidon kesto 90 min.

Thai-yrttishiatsupalloja käytetään avaamaan kehon energiakanavia. Thai-yrttipallot höyrytetään lämpimiksi, jonka jälkeen palloja käytetään suoraan iholle .Yrttien lämmön ja paineen yhteisvaikutus rauhoittaa, rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Lisäksi hoito avaa liikeratoja, hoitaa kipualueita ja ihoa. Hoito on kokonaisvaltaista ja tasapainottavaa.

Sarjahoitona kokovartalolle 2-4 hoitokertaa.

Bambuhieronta

Bambuhieronta on useita eri tekniikoita hyväksi käyttävä kokonaisvaltainen hieronta. Eripituisilla ja kokoisilla lämmitetyillä bambuilla tehtävä hieronta on samalla sekä hyvin rentouttava, että tehokas. Hieronnassa käytettyjen bambujen avulla saadaan suuri, jännityksen ja lihaskireyden poistava kosketuspinta kehosta mm. niskan, hartioiden ja jalkojen alueella.

Hoidon kesto 90min.

Yogahieronta

Yogahieronta on sekoitusta itämaisista ja länsimaisista tekniikoista. Hieronta koostuu perinteisetä Thai-hieronnasta, akupistepainalluksista sekä perinteisetä hieronnasta.

Yogahieronta on erittäin tehokas ja terapeuttinen sekä kokonaisvaltaisen rentouttava. Yogahieronta vähentää ja ennaltaehkäisee kipuja ja stressiä, syvävrentouttaa, avaa meridiaaneja, parantaa ryhtiä, lisää liikkuvuutta lihaksistossa ja nivelissä, lisää endorfiini hormonien tuottoa sekä lisää lymfan ja verenkiertoa.

Hoidon kesto 90min.